Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2017 16:44 - Около Земята има защитно поле, което предпазва паразитите? - част 2
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3081 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

> Информация идваща отвън а не от ДНК, кара хормозомите да строят материалното тяло


1. Внучката на световно известния физиолог и невролог В.М.Бехтерев, заемаща до пенсионирането си поста на надзорник в Центъра по"мозъка" на руската академия на науките Наталия Петровна на спондилит, говорейки на 2 октомври, 1994 за първа канал "Останкино" (11 ч. 50 мин.) в специална програма, посветенаа на Института (Центъра) на "мозъка", заяви, че идеята дължи своето раждане не на мозъка, а на определено действие на вълни върху мозъка, идващи отвън. Дори още по-невероятни неща, свързани с излагането на човека на въздействие "отвън", откриват група учени от Министерството на теоретичните проблеми на Руската академия на неуките (РАН), която се ръководи от д-р Петър Гаряев . Откритието им се отнася до ДНК. Двойната спирала на ДНК (дезоксирибонуклеинова киселина) е била открита от биолози през 1953 г. и в продължение на дълго време се е смятало, че ДНК предава наследствени белези от поколение на поколение.

2. В науката царува убеждението, че цялата информация, е написана в гените на наследствеността ДНК, които пък определят програмата за развитие на биологичен организъм. Въпреки това, през 80 -те години, учените са открили, че "гените в ДНК спиралата съдържат само информацията за изграждането на протеини. Но протеина - това не е тялото. Той е само блокове, от които е изградено тялото. И за да го изградим, ние се нуждаем от план, архитектурни чертежи, които да показват къде и каква тухла трябва да се постави. С една дума, ние се нуждаем от една и съща програма за развитие на тялото в пространството и времето. Къде е тя? В гените я няма. Освен това се оказа, че генетичния код заема само един процент от дължината на ДНК. Останалите 99% изглежда че не са необходими, и генетиците побързаха да ги нарекат "ненужен" ДНК участък. . Защо е необходим този пълнеж"? П.Гаряев отговаря на този въпрос така: "Информацията, която се съдържа в гените не е достатъчна, за да се изгради" правилното "тяло/организъм. Необходима е информация отвън,... диктуваща последователността и параметрите на изграждането на възможности. Разбрахме, че именно "ненужната" ДНК е антената която приема специални електромагнитни вълни, а след това с помощта на микровълни ги предава на всяка клетка,и така определя как тя да се развива и какво място да се вземе в "строителството" на тялото ".

3. Автора на статията А. Валентинов допълва тази информация: "От незапомнени времена, източните религии твърдят, че човек е част от пространството/вселената и е свързан с него чрез загадъчни нишки. Наскоро, физиците са дали името на тази връзка: информация и енергийно поле. Тя обгръща човек носи образа му в пространството на холограмата. Сега Гаряев и колегите му А.Березин, Г.Комиссаров, Э.Андрианкин доказали, че тази холограма се появява пред тялото. И за да бъдем точни, информацията, идваща от "отвън", кара хромозомите да създават такъв вълнови образ,...имидж вълна. И когато клетките, например, върху човешкия ембрион започват да се делят, именно този образ на холограмата показва кога и къде е необходимо да растат краката, ръцете, главата ... С други думи, вълната е изпълнена с образа на материята, така както формата за отливки се запълва с материал ".

4 П. Garyaev отново, казва: "Ние няма да уточняваме точно кой изпраща информацията на ДНК, по която негова визия, хромозомите строят бъдещата сграда на организма. Ние подчертаваме още веднъж, че всяко живо същество се основава на предварително определена вълна холограма. Това ни позволи да разработим теория обясняваща много от фактите. ... Това може да обясни произхода на живота на Земята. В крайна сметка, все още не е установена ДНК със заложена в него информация. Така че, някой трябва да изпрати вълна от холограмата, и да принуди молекулите да се съберат в протеини, и те да се появяват в тялото. И тук ние неизбежно стигаме до идеята за супермозък - мощна полева форма интелигентност, която се основава на вакуум. Именно от вакуума се излъчват вълни даващи генетичната информация на всички живи същества и енергия за развитие".

5. Ние молим читателя да обърне особено внимание на онези места, които сме идентифицирали. Веднага ще ви порази факта, че субстанцията, носеща информация в нововъзникващия организъм, за бъдещо развитие, както и необходимата за това развитие енергията, П. Гаряев нарича "вълни" ("вълнови образ", "вълнова холограма"). За допълнително сравнение, ние трябва да разберем, от какво се състоят тези вълни, какво е това. Mодерната експериментална физика е намерила отговор на тези въпроси. Това е - светлина. За това че светлината (фотона) е базата на всички неща, пише В.С.Петросян в своята "концепция на единната физика"

6. Американският учен, който сега наричат основател на науката за бъдещето, обединил в единна система геометрия, квантовата теория, теория на относителността, химия, биология, ботаника, зоология, психология и история, Артур Янг, смята, че моделът на Вселената е съставен от седем последователни етапа: леки, ядрени частици, атоми, молекули, растения, животни и хора. Решаваща роля във вселената Артур Янг приписва на светлината, като единствен и универсален носител "квант на действието" .

7. Квантите са микрочастици. Нека сега да се опитаме да обобщим всички данни (получените данни, ние повтаряме, чрез експерименти и затова имаме научни доказателства). Още преди появата на всеки жив организъм е създаден някакъв негов информационен прототип в който са планирани всички етапи от неговото бъдещо развитие. Този вълнов прототип идва отвън генната структура на ДНК, източника е извън живия организъм. В тази връзка, не можем да забравим думите на Корана: "Наистина, Ние възкресяваме мъртвите и записваме това, което те са подготвили по-рано, и техните отпечатъци, и всички неща намерени/сверени ясно оригинала" (сура "Ясин", стих 12). По същия начин, мислите на човек, роден от мозъка му, който обслужва само информацията като декодиращи вълни, идващи от някъде в космоса; декодер, който мистериозно превежда информационните импулси в специфични детерминанти на човешките действия, адекватно отговаря на характера на ситуацията, живота - ситуация. С други думи, мозъкът дешифрира команда отвън, той предизвиква човек да действа така като ситуацията налага. За да се опрости схемата, ние не говорим още за неща като фантазия, мечти, творчество и т.н. Всички тези проявления не надхвърлят границите на човешките познавателни свойства и по този начин са вплетени в така представената схемата , макар и да заемат специално място. Но ние не трябва да изпускаме от поглед друга връзка на този процес - кръвта. Мозъкът получава сигнали не директно, а чрез кръвта. Ние говорихме много за кръв, като носителя на запис. Кръвта е едновременно "уловител" на информация, и "носител" към мозъка. Това "пренасяне" става почти веднага и не зависи от скоростта на циркулацията на кръвта. А до кръвта информацията идва от космически вълни на базата на светлина (фотон). Светлината, както казват учените, е в основата на всичко - и вълна и корпускулярни (Материални) частици, тя е - в основата от нея са издигнати всички неща, които има в материалната Вселена - Мая.

image

Структурата на ДНК е просто приемно устройство, нещо като антена. Без космически информационен поток гените са празно пространство, те не работят.

image

Смъртният не живее поради този дъх, който се влива в него и изтича навън. Източникът на живота му е друг и той причинява потока на дишането.
ПАРАЦЕЛЗ

- Но ето каква е работата. Високочестотното екраниращо поле, създадено от рептилиите, работи на границата на възможното. Защо е така? Защо не може да бъде усилено? Защото трябва да пропуска информацията на Създателя за всички живи същества. Усилването на този екран ще доведе до смърт дори и вирусите. Трябва да знаеш, че структурата на ДНК е просто приемно устройство, нещо като антена. Без космически информационен поток гените са празно пространство, те не работят. Ето защо е невъзможно да се засили високочестотната изолация на планетата до безкрайност. Разбираш ли къде клоня?

 image

- Изглежда, разбирам. Ние, хората, трябва да се научим как да използваме информационния поток, въпреки влиянието на защитното поле, създадено от гущероподобните.
- Мисълта ти е вярна. Но факт е, че част от световното население не само на ниво инстинкти, но и на по-високо ниво може да използва информационното поле на Вселената. Хибридните раси са черната и жълтата - на инстинктивно ниво. Поради това те не са толкова сложни. А някои представители на бялата раса успяват да се промъкнат до нивото на висшето познание. На първо място, това се отнася до преките потомци на северните елфи - Орианите. Искам да кажа - носителите на хаплогрупа R1A1 ...
- Наскоро му разказах защо Свещената инквизиция е създадена от Ватикана. Разбра ли с каква цел?
- Да изгори в Европа хаплогрупата R1A1. Тъй като нейните носители имат достатъчно енергия, за да "пробият" защитния екран. Хората от хаплогрупа R1A1 са потомци на трите висши съсловия и са много слабо програмируеми индивиди.
- Виждаш ли колко просто е всичко? - отново се чу глас от печката.
- Когато знаеш, винаги е лесно. По-лошо е, когато чуваш това за пръв път. Сега нека си спомним заедно всички европейски гении. Вероятно си чувал, че сред тях няма представител на средиземноморската раса. И не защото тази раса не е такава. Работата е в друго. Гениите са тези, които са могли да се свържат с информационното поле на Вселената при условията на глобален екраниращ екран. Казано с една дума - с Рода. Спомнете си безсребърника мъдрец Солон, неговия родственик Аристоскъл-Платон, умния Хераклит, блестящия Анаксимандър, в така нареченото Средновековие - Леонардо да Винчи, Челини, Галилео Галилей, Моцарт, по-късно блестящите Ломоносов, Виноградов, Пушкин, Лермонтов, Чайковски, Менделеев, Никола Тесла и много други.
- Искаш да кажеш, че всички са имали хаплогрупа R1A1?
- Разбира се, не всички, но мнозина. Например, Пушкин вероятно е имал друга хаплогрупа, но някой е бил с него, така че защитният екран на гущерите не е сработил.
- Трябва да е била Арина Родионовна. Чрез нея Александър Сергеевич получил достъп до космическата информационна банка.
- Чакай, спомням си! - промърмори пазача от печката.
- Наистина ли носителите на хаплогрупа R1B1A2 не са способни да се борят със защитния екран? - попитах Светозар.
- Някои са способни. Например, баба Ванга или Едгард Кейси. Но забележете, Ванга беше сляпа, и затова имаше резервна "допълнителна" енергия. А Кейси работеше в сън. Използваше пълна мобилизация.
- Но Ванга и Кейси също са допускали грешки?
- Не много, но допускаха.
- А Нострадамус?
- Какво за Нострадамус? Не знаеш ли кой е той? - усмихна се мъжа. - Този френски евреин всъщност е живял наистина. Само че той не пророкуваше. Всичките му катрени са фалшиви. Специално, за да манипулира умовете на европейците. По-точно, за да програмира събитията в Европа за бъдещето. Ние не говорим за пророци и ясновидци, а за нещо друго. За хора, чието подсъзнание може да получава космическа информация, независимо от намесата. Защо се случва това? Само в случай, ако дадено лице има излишък от специална, фина енергийна връзка. Хората със северна хаплогрупа имат в излишък тази природна енергия.
- Оказва се, че глобалното екраниращо поле не е било направено за тях? - изненадано казах.
- За тях, Белослав, само за тях. Но с условието за генетично смесване ... Сега разбираш ли защо хибридните раси са интелектуално и морално малко различни. И не защото имат по-малки мозъци и са по-лоши от тях. Въпреки че от гледна точка на антропологията и физиологията всичко е така.
- Оказва се, че техният проблем е, че те не са в състояние да общуват на най-високо ниво с космическото информационно поле?
- Точно така. Антрополозите и расистите измислиха това с по-висши и по-низши раси. И наистина, това е така от гледна точка на съвременната сатанинска наука. Но всъщност всичко е различно. Нека вземем същите тибетци. Те също са хибриди и дори какви! В тях е смесена кръвта на жълти, бели и дори негроиди. Но сред тях има много ясновидци и способни лесно да прочетат всяка космическа информация. Проблемът им е само, че този народ е необразован и поради това възприема много неща мистериозно. Чудил ли си се понякога защо са различни?
- Не знаех за способностите на тибетците.
- Тогава знай. И помисли защо колкото са по-високо в планините, толкова са по-мъдри хората?
- Защо му подсказваш? - скочи от печката Дадонич. - Той вече е готов за всичко.
- Тибетското плато е по-високо от разпространението на сатанинския екран?
- Платото не е по-високо, но Хималаите са по-високи. Сега вече се изяснява защо манастирите на тибетците "се изкачват" в планините?
- Мислех си, по-близо до Бога...
- По-скоро по-близо до космоса и далеч от защитното поле. Трябва да знаеш, че тибетските манастири и храмовете на нашите предци започнаха да се строят в планините едва наскоро. Петстотин години, не повече."
Както можете да видите, Рьорих не ни измамиха, когато твърдяха, че в планините до нашето съзнание достигат по-чисти космически енергии. Особено се усеща в Хималаите и в Тибет, където те търсеха легендарната страна Шамбала. Но тогава подобен ефект трябва да се усеща и от пилотите и космонавтите. Вярно е, че пилотите не пътуват дълго на високи височини и в допълнение, тяхното съзнание се занимава с пилотиране. Но, въпреки това, някои от тях усещат странни "проблясъци" на съзнанието. Например такива пилоти бяха известните писатели Ричард Бах и Сент Екзюпери.
Що се отнася до астронавтите и космонавтите, не е случайно, че всички те са подписали съгласие за неразкриване на информация. Въпреки това астронавтът-изследовател С. Кришевски разказваше за странните феномени на съзнанието, възникващи по време на дълги орбитални полети.
И така - този "защитен екран" действително съществува? И не е ли свързано точно с него "укрепването" на тайната програма на HAARP? Във всеки случай, нашата задача, поне на всички тези, които не са станали роби на деградиралите паразитни и сатанински "ценности", е да се опитваме да се свържем отново с Твореца и да пробием този "екран".

image

Библейските християни не знаят, че Новия завет възхвалява семитския Дракон Ях

http://budha2.blog.bg/drugi/2016/03/26/satanizirane-reptiloizirane.1440019

image

Сега за мита за свети Георги, който убива Дракона.


Винаги се говори за Дракона, а не за дракон изобщо. Този Дракон е кралицата от Орион. Митът е основан на историята за една разбунтувала се кралица, която отнела нашата слънчева система от кралицата на Орион. Св. Георги е тази кралица.

В КАЛИ ЮГА С ПРАЗНИКА НА СВЕТИ ГЕОРГИ СЕ ПОКЛАНЯТЕ НЕ НА ИНДРА, МИТРА ИЛИ ВАРУНА А ТОЧНО НА ТЕХНИЯ АНТАГОНИСТ

image

Не случайно магьосниците от древно Мексико са вярвали, че човек някога е бил съвършено същество, източник на невероятни прозрения и с висока степен на познания, но в крайна сметка той губи всичките си невероятни способности, превръщайки се бледо копие на тези перфектни същества.

> Наричаме тази фалшива реалност Лунна матрица

image


> Луната е доставена около Земята за контрол и поробване на планетата

image

Blood/Кръвта никога не се "дава без бой". Над всеки народ, витае това което
Л.Н.Гумилев нарекъл "етническо поле";
Хитлер - "гласът на кръвта";
Юнг - "колективното безсъзнавано",
като ние го наричаме "ореол на миризмата на кръв."
Това е все едно.

Смесването на кръв - това е ключа, с които Сатана попада в човешката душа и разваля/хаква нашия универсален "приемник" улавящ светлината, идваща от Бога. Тази формула не се явява дремещ национализъм. Сатанизма е заболяване на кръвта от расово смесване.

Чеченците имат една проста фраза, която е станала поговорка: "дяволите (демони), проникващи/ли в лицето живеят в кръвоносните му съдове," т. е. в кръвта. "Вярата в Яллах пречиствала кръвта и гонила от лудостта на сатанизма. Например, ние бихме искали да накараме читателя да повярва, че в допълнение към ума на индивида, има и разузнавателни системи (общо физически лица) - на ума етническа група, нация.

image

Причинни етнически системи - специална категория.

Тя се проявява в подсъзнателните импулси на харесване и какво не харесва една етническа група в друга. Л.Н.Гумилев очерта това явление с терминът "допълване", което е положително (симпатия) и отрицателно (отвращение). В една от книгите си Л.Н.Гумилев цитира многобройни факти от взаимно съчувствие до рязка взаимна ненавист при различни eтноси.

Една нация чувства симпатия или антипатия към друга нация, както това се случва между отделните индивиди. И в двата случая, "командва" кръвта. Днес бабешката магия е трансформирана в политика на "смесване на народите", ако елитът реши да наруши първоначалната позиция в отношенията между две или повече етнически групи. И в личностен план и на етнически сходни нива изкривяването на позициите се прокарва чрез кръвта. Хитлер е знаел всички тези неща и ужасната реалност на това, което езотериците наричат "кръвава магия" а физиката - квантова корелация на системите.

Хитлер построил своята философия, качвайки се от ниските към по-висшите слоеве на живот. Той изгражда образа на Бога, от природата, в която хармония се комбинира с конфронтация, и стигна до марксистката диалектика, която е формулата на Върховното Същество за сатанизма, срещу когото е била уж насочена неговата борба.

Бунтът срещу Сатана, приключил в сатанизъм - това се случва винаги, когато Бог се отъждествява с Неговите създания. Бог не се нуждае, да се прочете чрез неговите творения и комбинации от тях, както и в Неговите заповеди. Трябва да се чете не същността на нещата и законите на природата, както е направил Хитлер, а да се следва примера на природата, - да се премахне изкривяването на кръвта, заедно с неговите носители. Хората имат нужда да четат Свещенните писания,..Шастри, а след това света ще бъде почистен, без войни и унищожение.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.
blogspot.bg/2017/10/2_7.html




Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Кой
11.10.2017 09:05
Кой е доказал, или поне казал, че структурата на ДНК се изчерпва с атоми и молекули? Има по-"елементарни" частици. За еволюцията (или за Създателя), или за "природата", няма значение докъде НИЕ СЕГА познаваме "материята" и "енергията". Това, което за нашето равнище на познание изглежда "външно" въздействие, може да е просто неизвестно ЗА НАС въздействие.
цитирай
2. lexparsy - Какво означава Доказал???
19.10.2017 23:58
Защо приемаме Знанието като спряло от движение Познание?
Какво означава "Научно"...? - това е Демагогията, която умишлено ни дефинира, за да ни лиши от търсене на Знание!

По темата... ако търсим доказателства... доктор Цзян Канчжен преди много години показа как се предават модифицират Гени чрез електромагнитното излъчване... http://www.parallelreality-bg/statii/alternativa/364-o-.html
А и много други учени... недостигнали до ушите ни...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685544
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031